Geloof in de zaak

Terugblik

24 februari 2011 - De nieuwe realiteit, ledenbijeenkomst en ledenvergadering

Informatie over de bijeenkomst

Op donderdag 24 februari kwamen 32 leden van Plateau bij elkaar op de zogenaamde thuisbasis bij Gleijm & van der Waart aan de Kade in Eindhoven.

 

Onder het genot van een drankje werden daar de eerste ervaringen van het zakelijk jaar 2011 uitgewisseld. Het ledenbestand van Plateau is breed verspreid over de economie in de regio Eindhoven. Daardoor waren er wisselende geluiden over de positie in de markt in relatie met omzet/opdrachten.

 

Het eerste gedeelte van de bijeenkomst was gereserveerd voor de voorjaarsledenvergadering. Het verslag van die bijeenkomst zal t.z.t. op het afgeschermd gedeelte van de website geplaatst worden.
Tijdens de ledenvergadering kregen de 3 genodigden voor deze dag de mogelijkheid om zich aan het gezelschap te presenteren middels de palletpresentatie die vorig jaar het levenslicht zag.

 

Toen mochten we het verhaal beleven van Boudewijn van Lotringen. Door sommigen onder ons werd hij al mister Scoubidou genoemd. Boudewijn had zich zeer goed voorbereid. Hij had echt alles letterlijk op papier uitgeschreven. Boudewijn liet ons kennis maken met het bedrijf Cow Factory. Boudewijn heeft jaren geleden een geweldig wereldwijd succes gehad met de Scoubidou-touwtjes, helaas zijn deze touwtjes in 2004 erg negatief in het nieuws gekomen omdat deze weekmakers zouden bevatten.

 

Hij moest vervolgens op zoek naar zijn “nieuwe realiteit” en heeft een geweldige draai gegeven aan zijn bedrijf. Het bedrijf Cow-Factory is nu exclusief importeur van een aantal merken in educatief speelgoed.
Cow-Factory.com, voorheen actief onder de naam Scoub Internationaal, heeft onlangs het exclusieve recht verworven voor de distributie van speelgoed van de Zwitserse fabrikant Active People op de Nederlandse markt. Deze samenwerking heeft tevens geleid tot de overname van de groothandelsactiviteiten van het Bredase bedrijf Ellepee door Cow-Factory.com. Het educatieve speelgoed van Active People kenmerkt zich doordat het kinderen aanzet tot bewegen en hun fantasie en creativiteit stimuleert.

 

Na het levensverhaal van Boudewijn stond er een heerlijk buffet op het programma. De aanwezigen lieten het zich goed smaken.

 

De volgende bijeenkomst van Plateau staat gepland op dinsdag 24 mei 2011. Dat is dus na de Jubileumreis naar Krakau op 19 maart a.s.


 

De foto's