Geloof in de zaak

Terugblik

30 september 2014 - Transform or Die. locatie Boerderij op de High Tech Campus

Informatie over de bijeenkomst

Op 30 september organiseert Plateau een bijeenkomst die zeker bijzonder en inspirerend wordt. Transformeren om te overleven. De wereld is in volle transformatie. Onze denkmodellen lijken niet meer te kloppen. We doen alles volgens het boekje, consumenten en klanten hebben sympathie en positieve associaties met ons merk, en toch staat ons marktaandeel onder druk. We zullen dingen fundamenteel anders moeten aanpakken, willen we weer relevant worden in het leven van mensen. Herman Toch geeft zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien toont hij aan wat bedrijven moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen.

 

Herman Toch: “Ik doe mijn vak als marketeer ontzettend graag, maar hoe trots mag ik er vandaag op zijn? Vertellen we maar wat verhaaltjes, manipuleren we, duwen we mensen producten door de strot? Thuis wijs ik mijn eigen kinderen erop hoe ongezond bepaalde voedingsmiddelen zijn, om op het werk vervolgens strategieën te bedenken om er zo veel mogelijk van te verkopen… Ik kwam in een soort gewetensnood: blijf ik na twintig jaar functioneren in een neoliberale consumptiemaatschappij nog meedraaien, of moet ik iets aanvangen met de vaststelling die ik doe, namelijk dat de wereld volop verandert?”

Via onderstaande link vindt u meer informatie over Herman Toch.http://youtu.be/lRa0rbJiCxQ

 

 

Programma

17.00 uur ontvangst gasten

17.30 uur Transformeren om te overleven, Herman Toch

19.00 uur Diner

20.30 uur Einde bijeenkomst

 

Locatie & Tijd

De bijeenkomst zal plaatsvinden op een bijzondere locatie, de boerderij midden op de Hightech Campus. Aanvang om 17.00u. Zoals u gewend bent sluiten we de avond af met een diner.

 

Gesigneerd boek
Degenen die bij de eerste 20 aanmelders behoren, ontvangen op 30 september een gesigneerd boek van Herman Toch.
 

Route & parkeren
Parkeren kan het beste in parkeergarage P6, deze is gelegen direct naast de “boerderij” (HTC61). Aanmelden via info@plateaueindhoven.nl

Het verslag

Op dinsdag 30 september heeft Plateau Eindhoven een voor een ieder bijzondere en inspirerende bijeenkomst georganiseerd: Transformeren om te Overleven.

 

Er is gesproken over: De wereld is in transformatie. Onze denkmodellen lijken achterhaald en/of niet meer te kloppen. We doen alles volgens het boekje, consumenten en klanten hebben sympathie en positieve associaties met ons merk, en toch staat ons marktaandeel onder druk?


Er waren 39 deelnemers.