Geloof in de zaak

Terugblik

8 april 2015 - High Tech Campus, Philips Design

Informatie over de bijeenkomst

We zijn te gast bij Philips Design gelegen op de High Tech Campus, gebouw 33.

Philips is op het gebied van ontwikkeling en design naast de ontwikkeling van producten ook volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe innovatieve digitale services. Dit zal tijdens het bezoek aan Philips Design centraal staan.
Philips wil graag meehelpen in het meedenken in nieuwe digitale services voor de zakelijke dienstverlening. De avond zal beginnen met een algemeen verhaal over Philips Design, vervolgens zullen er groepen gemaakt worden waarmee een brainstormsessie gehouden gaat worden (groepen van circa 10 personen). Op deze manier krijgen wij een goed beeld hoe Philips nieuwe producten en diensten bedenkt middels het gebruik van brainstormmodellen. Als het goed is rollen er deze avond nieuwe innovatieve concepten uit welke toegepast kunnen worden binnen de zakelijke dienstverlening.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
 

17.00 uur inloop
17.30 uur start programma Philips Design
19.30 uur einde programma Philips Design
19.45 uur diner HTCE (The Strip)
21.00 uur einde diner/avond

 
Na 17.30 uur is inloop niet meer mogelijk i.v.m. toegang gebouw (beveiliging) en start programma. Daarnaast is later aansluiten in het programma ook niet mogelijk aangezien het een intensieve workshop betreft die stipt om 17.30 uur start.
Willen jullie rekening houden met de tijd voor het lopen van de (beschikbare) parkeergarages naar het gebouw van HTC 33?