Geloof in de zaak

Terugblik

24 april 2018 - Bezoek CITO MOTORS te Eindhoven

Informatie over de bijeenkomst

Cito is voor Nederland de importeur en enige 'dealer' van Rolls Royce. Het wereldberoemde automerk dat is ontstaan uit een samenwerking tussen Henry Royce en Charles Rolls die elkaar in 1904 in Manchester ontmoetten en op 15 maart 1906 Rolls-Royce Limited oprichtten. 

 

Ton Spijkers, Sales Executive bij Cito Motors, zal zijn passie voor zowel Rolls Royce als het roemruchte Engelse Aston Martin - van wie Cito ook een dealerschap heeft - met ons delen. Beide automerken hebben hun sporen inmiddels meer dan nagelaten en trekken ze nog steeds.

 

Automobielbedrijf CITO B.V. bestaat uit Jaguar en Land Rover. Daarnaast is er CITO MOTORS met de merken Aston Martin en sinds het voorjaar van 2012 is CITO MOTORS ook officieel de enige dealer en importeur van Rolls-Royce. Verder bestaat de groep nog uit een negental BMW en MINI dealerschappen in Zuid-Nederland, alsmede ook een modern schadebedrijf, Autoschade Groeneveld.

De heer Hein van Laarhoven, eigenaar van Cito, is een anglofiel in hart en nieren. Ruim 50 jaar geleden nam hij het toenmalige Austin dealerschap van zijn vader over. Door de jaren heen is Hein van Laarhoven trouw gebleven aan de Engelse merken. De dagelijkse leiding van CITO is nu in handen van mevrouw Marissa van Laarhoven.

 

Waar:          CITO MOTORS, Huizingalaan 66, 5628 CM Eindhoven

 

Programma:
18:00 uur     Ontvangst
18:30 uur     Presentatie CITO MOTORS      
19:30 uur     Diner
20:30 uur     Einde

Het verslag

CITO MOTORS is Europees importeur van Rolls Royce en de enige dealer in Nederland. Daarnaast zijn ze ook importeur van Aston Martin. Onze autoliefhebbende leden hebben meer dan genoten van al deze mooie auto's. Bijzondere auto's die met veel passie worden gepresenteerd bij CITO MOTORS. Die passie kwam enorm naar voren tijdens de presentatie. Het was een voorrecht om aanwezig te mogen zijn, wij hebben ervan genoten. CITO MOTORS dank jullie wel! 

De foto's